EA Yetkilisi: "Zavallı Black Ops II"

Black Ops II daha bir çok konuda gündeme oturacak gibi görünüyor
02.05.2012 23:51 Alkan Adakaner


     Call of Duty: Black Ops II'nin duyurulması ile birlikte beklendiği gibi bu oyun hakkında en çok konuşulan şey yine grafikleri oldu. Sadece serinin hayranlarının değil, genel olarak bütün oyuncuların beklentisi Activision'ın artık yeni bir oyun motoru kullanması yönündeydi. Bazı oyuncuların alay ettiği bu durum, EA yetkililerinin de dikkatini çekmiş.
 
     Electronic Arts'ın küresel ürün müdürü Kevin O'Leary, Call of Duty: Black Ops II hakkında Twitter hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı:
 
    "Zavallı, (Black Ops II) yorgun görünüyorsun. Bir yıl ara vermeli ve dinlenmelisin"
 
     Battlefield ve Medal of Honor serileri ile Call of Duty serisinin karşısına çıkan Electronic Arts'ın bir yetkilisinin bu türden bir açıklama yapması ortalığı biraz karıştırabilir. Bakalım Activision doğrudan bir yanıt verecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 572 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 20 Dk önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 1 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler