EA Zaten Bir Süredir Yeni Nesil Oyunlar Üzerinde Çalışıyormuş

03.08.2019 18:33 Özgür Eroğlu


Video Games Chronicle, EA'nın "yeni nesil oyunlar üzerinde çalıştığını" söyledi. PlayStation 5 ve Xbox Scarlett sistemlerinin gelecek yılın sonunda piyasaya sürülmesi beklenirken Electronic Arts, yeni nesil donanım konusunda "çok heyecanlı" olduğunu itiraf etti. 
 
EA yeni nesil geldiğinde "hazır olacağını" söyledi. PlayStation 5 ile ilgili kesin bilgi olmasa da Xbox Scarlett'in 2020'nin son aylarında geleceğini biliyoruz. CFO Blake Jorgensen, EA'nın "gelecek yıl yeni nesil için oyun yapmak için çok çalıştığını" söyledi.
 
EA yeni nesil donanımı dört gözle beklerken, Platinum Games CEO'su Atsushi Inaba yeni nesil için "aynı şey" dedi. Inaba, Microsoft ve Sony'nin yaklaşmakta olan konsollarından pek etkilenmemiş gibi görünüyor, “Bu süper yenilikçi bir şey değil” sözlerini kullandı.
 
Şu an için PlayStation 5 ile ilgili Sony tarafından resmi bir açıklama gelmese de PlayStaton 5 ve Xbox Scarlett'i 2020'nin sonbahar aylarında yüksek ihtimalle göreceğiz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler