EA, Zynga'yı Dava Etti

05.08.2012 14:40 Talha Aynacı

 
   EA,  Farmville isimli Facebook oyunu ile büyük sükse yapan Zynga'yı, geçtiğimiz yıl çıkış yapan The Sim Social'ı kopyaladığı için dava etti.  EA'ya göre Zynga'nın yeni oyunu The Ville, bariz bir şekilde The Sim Social kopyası.
 
   EA'nın suç başvurusunda "The Ville, oyun konseptinde yeni bir şey sunmuyor, EA'nın özgün çalışmasını ve çabalarını kopyalıyor." notu düşüldü. EA/Maxis genel menaheri Lucy Bradshaw, Zynga'nın oyunu The Ville'in tasarım seçimi, animasyonları, görsel bakış açısı, karakter duygular ve hareketleriyle direk olarak The Sim Social taslağına sahip olduğunu dile getirdi.
 
   Gelen verilere bakılırsa, Zynga'nın The Ville oyunu 40.3 milyon oyuncu ile Facebook'un en çok oynanan oyunu. The Sim Social'in ise 16,5 milyon kullanıcısı bulunuyor. Aradaki benzerliği anlamanız için aşağıdaki videoyu izlemeniz yeterli:

İlgili İçerik Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler