EA ile NFL Ortaklıklarını 2025'e Kadar Uzattı

26.05.2020 14:09 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts ile National Football League, Amerika futbolu simülasyon serisi Madden NFL için olan ortaklıklarını yeniledi.
 
Anlaşmaya göre en az 2025 yılına kadar Madden NFL oyunu çıkmaya devam edecek. 2026'dan sonrası ise belirli gelir hedeflerine ulaşıldığı takdirde devam edecek. Amerikan futbol gazetecisi ve Sports Illustrated'ın MMQB muhabiri Albert Breer anlaşmanın 2027'ye kadar uzatılabileceğini belirtti.
 
Anlaşmada ayrıca arcade tarzı oyunlar, ek uygulamalar ve modlar için haklar da bulunuyor.
 
Serinin yeni oyunu Madden NFL 21, 1 Haziran'da tanıtılacak.
 
Ek olarak NBA 2K ve WWE 2K serilerinin yayıncısı 2K Games de Amerikan futboluna geri dönüyor. 2K Games ile National Football League çok yıllı bir lisans anlaşması imzaladı ve "simülasyon olmayan Amerikan futbolu deneyimleri" sunacaklar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Madden NFL 20 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 2 Ağustos 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 8 Dk önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 1 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'ye Türkçe Dil Desteği Eklendi! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler