EA ve Hi-Rez Studios Oyun içi Reklamlar için PlayerWON ile Ortak Oldu

03.07.2021 11:33 Mehmet Tandoğan

 
 
EA ve Hi-Rez Studios, yeni bir oyun içi reklam platformu olan PlayerWON ile ortaklık kurdu. Axios tarafından bildirildiği üzere PlayerWON, Simulmedia'ya ait olan, pazarlamacıların oynaması ücretsiz PC ve konsol oyunlarında reklam göstermelerine olanak tanıyan bir oyun içi reklam platformu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Hi-Rez Studios, oynaması ücretsiz MOBA oyunu Smite için reklam yayınlamaya başladı bile. Mobil oyunlarda yayınlanan reklamlara benzer şekilde PlayerWON, oyunculara oyun içi ödüller karşılığında yaklaşık 15-30 saniye süren bir reklam izleme seçeneği sunacak. 
 
EA'nin gelecekte hangi oyunların bu tür reklamları sergileyeceği henüz bilinmiyor. Ancak Apex Legends, böyle bir entegrasyona uygun bir oyun olarak gözüküyor. 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 1 Dk önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 1 Saat önce Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 1 Saat önce Great Houses of Calderia Tam Sürüme Kavuşuyor 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler