EA'in MOBA Oyunu Ortaya Çıktı: Dawngate

Oyunla ilgili bu görselden başka görüntü bulunmuyor.
16.05.2013 13:37 Gökhan Yılmaz

 
     EA'in resmi bir duyurusu olmasa da bugün Waystone Games isimli bir stüdyonun kendileri için MOBA geliştirdiği ortaya çıktı. Yeni bir yapımcı olan Waystone, ilk yapımı olarak Dawngate isimli MOBA ile karşımıza çıkacak.
 
     Ortaya çıkan web sitesinde yazanlara bakılırsa tamamen baştan yaratılmış bir oyun olacak ve oynanışına aşina olurken aynı zamanda da yepyeni deneyimler kazanacağız. Oyunun hikayesi ve içerikleri oyuncu kitlesi tarafından yönlendirilecek.
 
     Daha önce EA için Dead Space yapımcısı Visceral Games'in çalıştığı söylenmişti. Belki yeni stüdyo Visceral'dan ayrılan yapımcılar tarafından yapılanmıştır. Diğer yandan Dawngate'in öncelikli olarak MMO olması planlanıyormuş fakat MOBA'ya çevrilmiş. Bu nedenle oyundaki karakterlerin hikaye alt yapıları sağlam olabilir.
 
     Origin hesabınızla giriş yaparak yapımcının web sitesinden betası için kaydınızı yaptırabilirsiniz. Fakat ne bir çıkış tarihi bulunmakta, ne de nasıl bir oyun olacağı ile ilgili ayrıntılı bilgi...
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dawngate Platformlar: PC Geliştirici: Waystone Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler