EA'in MOBA'sı Dawngate'e İlk Görüntüler ve Betası

Beta 24 Mayıs'ta başlıyor.
21.05.2013 12:34 Gökhan Yılmaz

 
     Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde EA'in de MOBA oyunu geliştirmiş olduğu ve hatta betasına kayıtların başladığı ortaya çıkmıştı. Sessiz sedasız kayıt sayfası ortaya çıkarken oyunun nasıl görüneceği ve oynanışın nasıl olduğu hakkında hiçbir bilgimiz bulunmuyordu.
 
     Ortaya çıkan oynanış görüntülerine bakılırsa Dawngate'in görsellik açısından League of Legends'a benzediğini görüyoruz ve yine çizgi film tadında. Benzer şekilde farklı farklı Hero tasarımları ve hatlar halindeki benzer haritası bulunuyor (Orta hat kaldırılmış ve yerine labirent benzeri bir yapı konulmuş).
 
     Oynanışta ise bazı farklılıklar bulunuyor. Örneğin Binding ismindeki canları artan kuleler ve kaynak toplama gibi özellikler bulunmakta. Bu kaynakları ekstra işçi üreterek toplatabiliyorsunuz fakat düşman takımın gelip de işçilerinizi öldürmemesi için dikkat etmelisiniz. Aşağıdaki videolardan oyunun beta sürümlerinden oynanış görüntülerini izleyebilir ve yapımcıların açıklamalarına kulak verebilirsiniz.
 
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dawngate Platformlar: PC Geliştirici: Waystone Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler