EA'in Steam'le Olan Derdi Bitti mi?

18.01.2012 17:25 Samet Konuksal


     Eğer oyun dünyasından haberleri takip edenlerdenseniz, Electronic Arts'ın Steam ile olan olayını biliyorsunuzdur. İlk önce Crysis 2, Dragon Age 2 gibi oyunları Steam'deki satıştan çeken EA, sonrasında çıkan Battlefield 3, Star Wars: The Old Republic gibi oyunları da kendi dijital satış platformu Origin'e özel olarak sunmuştu. Tüm bu olanlar sonrası bu oyunların tekrardan Steam'e geleceği dedikoduları dönse de, bu söylentiler boşa çıktı.
 
      Fakat bugün, Electronic Arts'ın sessiz, sedasız gelen RPG oyunu Kingdoms of Amalur: Reckoning, Steam'de ön siparişe sunuldu. Hem de bir hediyeyle birlikte. Electronic Arts'ın bu oyununu ön sipariş ile satın alan kullanıcılar, Steam'in kurucusu Valve'in ücretsiz FPS oyunu Team Fortress 2'de üç özel eşyaya erişmeye hak kazanıyorlar.
 
      Ek olarak bu hediyeler ve ön siparişlerin yanı sıra, daha önce Origin'e özel sunulacağı söylenen Kindoms of Amalur: Reckoning'in demosu, oyunun ön siparişe sunulmasıyla birlikte Steam'den de indirilmeye başlandı.
 
      Tüm bu olanlar kafaları karıştırırken, her zaman olduğu gibi iki cepheden de cevap almak epey zor olacak. Kingdoms of Amalur: Reckoning'in Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdoms of Amalur: Reckoning Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: 38 Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 14 Dk önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 6 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 6 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 7 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler