"EA'nın Sadece Mobil Oyunlarında Ödemeler Olacak"

08.03.2013 10:13 Erkut Köse


   Geçtiğimiz günlerde tüm oyunlarında oyun içi ödeme sistemi kullanacağı konuşulan ve bu zamana kadarda konuyla ilgili herhangi bir yalanlama yayınlamayan EA'dan nihayet bir yanıt geldi.
 
   Daha önce söz konusu açıklamayı yapan ve "oyun içi ödeme sistemini ilerideki oyunlarımızda da kullanacağız" şeklinde konuşan EA CFO'su  Blake Jorgensen, bu konuda yanlış anlaşıldığını belirtti. Yalnızca mobil oyunlarda böyle bir ödeme sistemi olacağının altını çizen Jorgensen, bunun nedenini de oyunların ücretsiz olarak yayınlanıyor olması olarak gösterdi.
 
   EA her ne kadar küçük ödemelerin oyunlar içerisinde kullanılmayacağını söylese de Dead Space 3'te de gördüğümüz gibi bazı özelliklerin gerçek para karşılığında satıldığı bir sistem hali hazırda kullanılıyor. Gelecekteki EA oyunlarında bu sistemin kullanıp kullanılmayacağını ise zaman gösterecek.

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 24 Dk önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 1 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 1 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler