ENDER LILIES: Quietus of the Knights Satışları 600 Bin'i Aştı

08.03.2022 11:54 Mehmet Tandoğan

 
 
Limited Run Games, ENDER LILIES: Quietus of the Knights'ın PlayStation 4 ve Switch fiziksel sürümlerinin 8 Mart'ta ön siparişlere açılacağını duyurdu. Ön siparişler dört hafta boyunca açık olacak. Paketlerin Mayıs ayında gönderilmesi bekleniyor. Ek olarak yayıncı Binary Haze Interactive ve geliştiriciler Live Wire ve Adglobe, oyunun dünya çapında 600.000'den fazla dijital kopya sattığını duyurdu.
 
Ender Lilies: Quietus of the Knights'ta oyuncular Lily adında genç bir kızın rolünü üstlenerek ölümcül bir lanetle savaşmak ve ülkeyi korkunç kaderinden kurtarmak için doğaüstü bir dünyayı keşfe çıkacak. Tehlikeli yaratıklarla savaşmanız gerecek bu yolculuğunuzda ölümsüzlerin ruhları yardımınıza koşacak. 
 
ENDER LILIES: Quietus of the Knights şu anda Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için dijital olarak mevcut. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1369630/ENDER_LILIES_Quietus_of_the_Knights/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ender Lilies: Quietus of the Knights Platformlar: PC PS4 Geliştirici: adglobe Dağıtıcısı: Binary Haze Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler