EPIC "Bulletstorm Ayarında Bir Duyuruyu Bekleyin"

12.08.2010 16:10 Talha Aynacı

 
     Gelecek hafta Almanya'da düzenlenecek olan Gamescom fuarında Gears of War 3'ü göremeyecek olmamız kalbimizi kırsa da, Epic Games birazda bulmaca gibi bir açıklamayla "Bulletstorm-sized" bir duyurunun sinyallerini verdi.
 
     Tabii bu iki şeye işaret ediyor; Epic Games ya Bulletstorm kadar heyecan verici bir yapımın duyusunu yapacak, ya da Bulletstorm için tam çıkış tarihi, co-op modu veya multiplayer beta gibi bir duyuru gerçekleştirecek. Şu anda tek bildiğimiz, yapımcı People Can Fly'ın twitter aracılığıyla verdiği bu mesaj:
 
"Bulletstorm ayarında bir duyuru Games-Com'a geliyor! Şapkalarınızı sıkı tutmanızı tavsiye ederim, ancak duyurunun ardından kafalarınız patladığında bunun hiç bir önemi kalmayacak!"
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bulletstorm Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler