EPIC: Wii U'nun Başarısız Olması Bizi Şok Eder

13.03.2012 11:16 Talha Aynacı


    Geçtiğimiz hafta düzenlenen GDC 2012 fuarında Eurogamer ile yaptığı bir röportajda Epic'den Mark Rein, Wii U'nun markette başarı sağlayacağına inanıyor. Rein'e göre aileler Wii'nin gelişmiş versiyonunu almak için çoktan hazır.
 
"Wii U'dan hoşlanıyorum. Sanırım gelecek olan E3 herkes için Wii U hakkında gözlerinin açılmasına sebep olacak. Wii U kontrolleriyle Batman: Arkham City oynadım ve gerçekten de keyifli bir deneyim edindim. Gördüğünüz Zelda demosunu hatırlıyor musunuz? Bunun için dahi Wii U almaz mıydınız? Elbette alırdınız ki Nintendo'yu Nintendo yapan da budur. Hem yazılım hem donanım anlamında zengin bir içerik hazırlanıyor. Zelda demosu harikaydı ve Unreal Engine 3 ile bundan çok daha iyisine imza atabiliriz Konsolun başarılı olacağına inanıyorum."
 
    Ailelerin, Nintendo markasını tanıdığını ve güven verdiğinin altını çizen Rein, bu etiketin dahi satışlarda etkili olmasına yeteceğini söyledi.
 
"Geçtiğimiz sene raflarda yer etmiş olsaydı harika olurdu ama halen heyecanım geçmiş değil. Konsol eğer başarısız olursa, bu bizi şok eder."
 
Kim bilir Epic, konsolun satış başarısına göre Wii U kontrolleriyle bezenmiş yeni bir IP'ye imza atabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler