ESL One Cologne 2020 Avrupa Turnuvasında Playoff Karşılaşmaları Belirlendi!

27.08.2020 22:04 Hamit Can Sayılgan

 
          ESL organizasyonu tarafından bu yıl ilk kez koronavirüsü salgını nedeniyle çevrimiçi olarak düzenlenen "ESL One Cologne 2020" Avrupa Counter Strike Global Offensive turnuvasında Playoff karşılaşmaları belirlendi.
 
     Grup aşaması 16 takımın 2 gruba ayrılmasıyla başladı. 3 maçlık seri formatında üst ve alt tur grup karşılaşmaları sonucunda üst ve alt turdan toplam 4 takım Playoff etabına yükseldi.
 
     A grubu üst turundan Complexity ve Sprout, alt turundan Ninjas in Pyjamas ve OG, B grubu üst turundan Astralis ve G2 Esports, alt turundan Heroic ve Vitality Playoff etabına yükseldi.
 
     Playoff'larda; Complexity ile Heroic, G2 Esports ile OG, Astralis ile Ninjas in Pyjamas, Sprout ile Vitality eşleşti. ESL One Cologne 2020 Avrupa turnuvasının Playoff karşılaşmaları bugün ve yarın oynanacak karşılaşmalarla birlikte tamamlanacak ve cumartesi günü yarı final, pazar günü ise 5 maçlık seri formatında büyük final gerçekleşecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler