ESL Pro Lig Sezon 11 Avrupa'da Yarı Final Karşılaşması Belirlendi!

10.04.2020 01:20 Hamit Can Sayılgan

 
     ESL'in bu yıl on birincisini düzenlediği Counter Strike: Global Offensive ligi ESL Pro Lig Sezon 11 Avrupa etabı yarı final karşılaşması belirlendi. Yarı final; Astralis ve mousesports arasında oynanacak. Karşılaşmanın galibi büyük finalde fnatic'in rakibi olacak.
 
     ESL Pro Lig Sezon 11 Avrupa'da grup aşamasını başarıyla tamamlayan Astralis, fnatic, Natus Vincere, mousesports, FaZe Clan ve OG, bu hafta turnuvanın 2. etabında mücadele etti. Her takımın toplam 5 maç oynadığı 2. etabın sonucunda fnatic, 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet sayısıyla doğrudan büyük finale adını yazdırırken Astralis ve mousesports 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet sayısı ile yarı final oynayacak.
 
     Özgür "woxic" Eker'in bulunduğu mousesports, rakipleri FaZe, OG ve Natus Vincere'e karşısında galip, fnatic ve Astralis'e mağlup olarak toplamda 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet sayısı elde etti ve böylelikle Astralis takımıyla eşit sayıda bulunan takım, yarı finalde tekrar Astralis'in rakibi oldu. Yarı final, 11 Nisan Cumartesi günü Astralis - mousesports karşısında 3 maçlık seri formatında oynanacak.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 18 Dk önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 18 Dk önce Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 12 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler