ESL Pro Lig Sezon 12 Avrupa Turnuvasında Playoff Karşılaşmaları Belirlendi!

23.09.2020 22:03 Hamit Can Sayılgan

 
     ESL tarafından bu yıl çevrim içi olarak düzenlenen ESL Pro Lig Sezon 12 Avrupa turnuvasında Playoff karşılaşmaları belirlendi.
 
     1 Eylül tarihinde başlayan grup aşaması 19 Eylül Cumartesi günü tamamlandı. Grup aşaması karşılaşmalarında; A ve B grubunda bulunan 16 takımdan 8'i Playoff aşamasına yükseldi.
 
     A grubunda Natus Vincere, BIG, Ence, Heroic, B grubunda Astralis, Complexity, Team Spirit ve mousesports, Playoff aşamasına yükseldi.
 
     Playoff etabında; Natus Vincere ile mousesports, Complexity ile ENCE, BIG ile Team Spirit, Astralis ile Heroic eşleşti. Playoff etabı 29 Eylül Salı günü 3 maçlık seri formatında başlayacak. Karşılaşmalarda mağlup olan takımlar alt turda yeniden eşleşerek, üst tura çıkmak için mücadele verecek.
 
     ESL Pro Lig Sezon 12 Avrupa turnuvası 4 Ekim Pazar günü 5 maçlık seri formatında oynanacak büyük final karşılaşmasıyla tamamlanacak.    
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler