ESL Pro Lig Sezon 16 Başlıyor!

27.08.2022 17:00 Hamit Can Sayılgan

                                                 
     Counter Strike: Global Offensive ligi ESL Pro Lig Sezon 16 başlıyor! 24 takımın mücadele ettiği ligde bu yıl ki ödül havuzu 823.000 Dolar olarak belirlendi. 31 Ağustos Çarşamba günü başlayacak olan turnuva 2 Ekim tarihinde son bulacak ve şampiyon takım, ödül havuzundan 175.000 Dolar pay alacak. Bunun yanında BLAST World 2022 Finalleri'ne doğrudan katılma hakkı kazanacak.
 
     Ülkemizden Eternal Fire bizleri temsil edecek. Temsilcimiz EPL S16 Conference turnuvasında elde ettiği başarıyla lige katılmaya hak kazandı.
 
A grubunda yer alan takımlar; Natus Vincere, Ninjas in Pyjamas, Vitaliy, fnatic, Spirit, Endpoint
B grubunda yer alan takımlar; FaZe, G2 Esports, BIG, Outsiders, MIBR, FTW
C grubunda yer alan takımlar; ENCE, Heroic, Astralis, MOUZ, Complexity, HEET
D grubunda yer alan takımlar; Cloud9, Movistar Riders, Liquid, FURIA, Evil Geniuses, Eternal Fire
 
     Grup aşamasını lider olarak tamamlayan takımlar doğrudan çeyrek finale, 2. ve 3. sırada olan takımlar ise Playoff aşamasının ilk etap karşılaşmalarında eşleşecek. Grup ve Playoff aşaması 3 maçlık, Büyük final ise 5 maçlık seri formatında gerçekleşecek.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 26 Dk önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 1 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 2 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 2 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler