Earth Atlantis PC için 29 Ocak'ta Çıkacak

14.01.2019 16:31 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Headup Games ve geliştirici Pixel Perfex, side-scrolling shooter oyunu Earth Atlantis PC versiyonunun 29 Ocak 2019'da çıkış yapacağını duyurdu.

Earth Atlantis şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve iOS üzerinde ulaşılabilir durumda.

Oyunun tanıtım yazısı:  
 

21. yüzyılın sonunda "Büyük İklim Değişikliği" yaşandı. Dünya yüzeyinin yüzde doksan altısı sular altında kaldı. İnsan uygarlığı yıkıldı. Makineler deniz canlılarının şeklini aldılar.

Okyanus yaratık-makine karışımı canlılarla dolu. Bir “Avcı” olarak yeni bir maceraya atılıyorsun…

Earth Atlantis, özgün "Canavar Avı" oyun tarzına sahip yana ilerlemeli bir ateş etme oyunudur. Korkunç deniz canavarlarını ara, avla ve post apokaliptik su altı dünyasını keşfet. Yolculuğunda kullanmak için özel silahlara ve yeteneklere sahip gemileri aç ve efsanevi bir avcı ol!
 
Oyun çok eşsiz ve sanatsal bir "Klasik Çizim” ile denizin canavarlarla dolu korkutucu bir yer sanıldığı 14. yüzyıl havası yaratıyor.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler