Eastern Exorcist Steam'de Erken Erişime Açıldı

15.08.2020 11:21 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncılığını Bilibili ve geliştiriciliğini Wildfire Game'in üstlendiği, iblislerin istila ettiği fantastik bir doğu dünyasında geçen 2D side-scrolling aksiyon rol yapma oyunu Eastern Exorcist Steam'de erken erişim olarak çıkışını gerçekleştirdi.

21 Ağustos'a kadar %20 indirimle 21,60 TL'den satışta. Satın almadan önce oyunun demosunu indirip deneyebilirsiniz.
 
Erken erişim sürümünde giriş kısmı ve üç bölümün bulunduğu erkek baş karakter için ana hikayeler, tam dövüş sistemi, yetenek sistemi, seviye sistemi, üç zorluk seçeneği, gelişmiş boss'lara karşı savaşarak ödüller kazanabileceğiniz Challenge modu ve sonsuz sayıda düşman ve boss'a karşı savaşarak sıralama tablosunda yukarıya tırmanmaya çalışacağınız Trails modu yer alıyor. 
 
Yaklaşık 3-6 ay arasında erken erişimde kalması planlanıyor. Tam sürüm yeni içerikler ve iyileştirmeler getirecek. Tam sürüm ayrıca PC ile birlikte PlayStation 4'e de çıkacak.

Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Eastern Exorcist Platformlar: PC Geliştirici: Wildfire Game Dağıtıcısı: Bilibili Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Ağustos 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler