Ed Boon'un Anketine Göre PS5 ve Xbox Series X'in Fiyatı Yeni Nesilde En Önemli Faktör

20.02.2020 11:00 Gazali Çetinkaya

 
Mortal Kombat serisinin yaratıcısı Ed Boon, oyunculara yeni nesilde en önemli şeyin ne olduğunu sorduğu bir anket düzenledi.

50 binden fazla kişinin katıldığı ankete göre %37.5 oy ile makul fiyat yeni nesil konsollarda en önemli faktör.
 
Fiyattan sonra %30 ile geriye uyumluluk, %19.2 ile daha iyi grafikler ve son olarak %13.2 ile özel oyunlar geliyor.
 
 
Yeni nesil konsolların fiyatları henüz resmi olarak açıklanmadı. Bloomberg'in geçtiğimiz hafta yayınlanan raporuna göre, PlayStation 5'in üretim maliyeti $450 ve Sony Interactive Entertainment pahalı parçaları sebebiyle PlayStation 5'in fiyatını belirlemede zorluk yaşıyor ve Xbox Series X'in yaklaşımını bekliyor. 
 
Mevcut nesli hatırlayacak olursak PlayStation 4 $400 ve Xbox One X Kinect kameralı paket ile $500 fiyattan piyasaya sunuldu. Daha sonra paketten Kinect kamera çıkarılarak fiyat düşürüldü fakat Microsoft bu hamleyi yapmakta biraz geç kalmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler