Eddie Riggs Müzik Ödüllerini Bastı!

Oyuna büyük renk katacak olan Jack Black, oyunun reklamını da kusursuz bir şekilde yapıyor.
14.09.2009 16:01 Ersin Kılıç

Jack Black her yıl düzenlenen en prestijli müzik ödüllerinden biri olan MTV Müzik Ödüllerinin geçtiğimiz günlerde yapılan törenine damgasını vuran isimlerden biri oldu.
 
Törene müzisyenler dışında bir çok aktör, komedyen gibi ünlü isimlerde katıldı. Tören alanına giden kırmızı halı üzerine çıkan en ilginç isimlerden birisi ise şüphesiz Jack Black oldu.
 
Müzisyen kişiliği ile de oldukça sevilen Jack Black, törene Tim Schafer imzalı Brutal Legends'ta canlandırdığı Eddie Riggs kostümü ile katıldı. Ünlü komedyen şişirilmiş kasları, uzun saçları ve elindeki baltası ile birlikte basın mensuplarına da poz vermeyi ihmal etmedi.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Brutal Legend Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Double Fine Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler