Edge Dergisi Deus Ex ve Driver'ı Beğendi

John Tanner yine Charles Jericho'nun peşinde
25.08.2011 10:28 Alkan Adakaner


    Edge dergisi ilginç inceleme puanları ile dikkat çeken bir otoritedir. Bazı oyunlara beklenmedik şekilde yüksek puanlar veren dergi, bazen de büyük beğeni toplayan oyunlara çok düşük puanlar vermesi ile (ilk Dragon Age oyununa 10 üzerinden 5 vermişlerdi) biliniyor.
 
    Derginin yeni sayısında yine piyasaya çıkmasını merakla beklediğimiz bazı oyunlar incelenmiş. Deus Ex: Human Revolution diğer otoritelerden olduğu gibi Edge'ten de yüksek puan almış. Diğer yandan Driver: San Francisco'nun yüksek puanı da dikkat çekici.
 
     The Last Story'e 8 puan veren Edge yine Nintendo Wii'ye özel olarak geliştirilen Xenoblade: Chronicles'a 9 puan verdi. anlaşılan yine oldukça kaliteli bir RPG bizleri bekliyor. Aşağıda derginin inceleme notları görebilirsiniz:
 
Deus Ex: Human Revolution – 9/10
Driver: San Francisco – 8/10
Xenoblade Chronicles – 9/10

Ryu Go Gotaku: Of The End – 7/10
Insanely Twisted Shadow Planet – 6/10
Age of Empires Online – 6/10
Star Fox 64 3D – 8/10
The Baconing – 7/10
E.Y.E: Divine Cybermancy – 4/10
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Driver: San Francisco Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Reflections Interactive Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 2 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 2 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 3 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 4 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler