Efsane JRPG'nin Yeni Hâlinden İlk Video; FF X!

Tidus'un hikayesine kulak verin. Bu, onların son şansı...
24.03.2013 18:13 Levent Polater


      Final Fantasy X ve Final Fantasy X-2'nin yeniden Playstation 3 ve Playstation Vita'ya uyarlandığı şu günlerde JRPG severler en mutlu haberlerden birini alıyorlar bugün. Bu 2 oyun, PS3'e kutulu, Vita'ya ise ayrı ayrı satılarak, serinin hayranlarını sevindirirken, seriye eminiz yeni hayranlar da katacaktır da ve bugün yapımın PAX için hazırlanan ilk videosu da sızdı.
 
    Tidus ve Yuna'nın muhteşem aşk hikayesi, komplo teorileriyle dolu bir senaryoyla birleşiyor ve unutulmayacak bir oyun çıkıveriyor ortaya, Final Fantasy X! İşte yapımın yeni hâlinden ilk video huzurlarınızda.
 
    Editör Notu: Final Fantasy X'i, bizzat defalarca bitiren biri olarak şiddetle tavsiye ediyor, sadece JRPG değil tüm RPG hayranlarının kaçırmamasını öneriyorum.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy X/X-2 HD Remaster Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Virtuos Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 21 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 1 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 2 Saat önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 4 Saat önce Marvelous Game Sunumu İçin Tarih Verildi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler