Efsane oyun Half-Life için ışın izleme mod desteği geldi

23.02.2023 20:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Valve'ın klasik birinci şahıs nişancı oyunu Half-Life için merakla beklenen ışın izleme modu yayınlandı. Mod yapımcısı Sultim Tsyrendashiev tarafından geliştirilen Half-Life: Ray Traced, oyuna farklı bir boyut getiriyor. Mod tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Işın izleme desteği orijinal Half-Life'a (1998) geldi
 
 
 
Işın izlemeli mod desteği sayesinde oyun içerisinde çeşitli yansımalar, gölgelendirmeler, ışık kırılmaları ve daha fazlası yer alıyor. Görsel iyileştirmeyi üst düzeye çıkarmayı hedefleyen bu mod sayesinde oyunda büyük anlamda değişiklikler meydana geliyor.
 
Ücretsiz olarak sunulan moda erişmek için Half-Life: Ray Traced GitHub sayfasına gidebilirsiniz. Modu kurmak için burada bulunan gerekli dosyaları indirebilir ve indirdiğiniz dosyaları oyunun (Steam) Half-Life 1 dosyasıyla değiştirebilirsiniz.
 
Öte yandan mod geliştiricisi Sultim Tsyrendashiev daha önce Serious Sam, Doom ve Quake için ışın izlemeli modlar yayınladı. Bu sebeple Half-Life için geliştirilen ışın izleme modu merakla bekleniyordu.
 
Half-Life ray traced tanıtım fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler