Efsanevi 2K ve GTA Şehirleri Tek Bir Oyunda Toparlanıyor

11.08.2016 23:05 Burak Gezgin

   Bir çok oyun tutkununun emekliye ayrılmış bilgisayarlarını tekrar açtığınızda muhtemelen içinde bulacağınız oyun Grand Theft Auto'nun efsane üç oyunu olabilir. Grafiklerin sürekli güncellendiği yeni bir nesilde canavar gibi makinelerimizde bile hala kendini keyifle oynatan bu üç yapım için hala mod geliştirilmeye devam ediyor. 
 
   Bir açık dünyalı oyundan en çok istenebilecek şeylerden biri olan hava limanları arası geçiş ile başka bir şehirde dolaşma mekanizmasını, oyun dünyasının en sevilen şehirleri arasında gerçekleştirebilen mod denenmeye değer duruyor. Modu geliştirenlerin belirttiği üzere aynı oyun içerisinde GTA III, GTA Vice City, GTA San Andreas, Manhunt, Manhunt 2 ve Bully oyunlarının geçtiği efsanevi şehirlerin olacağı söyleniyor. Modu kullanmak için GTA San Andreas'a oyununa ihtiyacınız var. Şuanlık sadece GTA şehirleri arasında dolaşılabiliyor. Daha sonrasında Atlanta, Midway gibi farklı sitelerin de ekleneceği belirtiliyor.
 
   Mod içerisinde isterseniz hava limanından bilet alarak, isterseniz de kendi uçağınızla diğer şehirlere gidebiliyorsunuz. Diğer haritalara da trafiğin getirileceği söylenirken, ayrıca oyuna bir çok yeni aracın, yeni silahın ve yeni kıyafetlerin getirileceği belirtiliyor. Ayrıca uyumlu olması için tüm haritalara San Andreas'takine benzer içerikler getirilmeye çalıştıkları söylenen mod ile alakalı tüm detaylara buradan mod ile ilgili videolara ise şuradan ulaşabilir ve modun gelişimini takip edebilirsiniz.İyi oyunlar. (Aman ha, modu denerken hilelerinizi kağıda not almayın.)  
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto III Platformlar: PC PS3 Mobil Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: TPS Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 3 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 5 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 5 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler