Eğer Facebook Hesabınızı Silerseniz Oculus Oyunlarınız da Siliniyor

26.10.2020 00:19 Gazali Çetinkaya

 
Oculus Quest, Quest 2, Rift veya Rift S sahipleri Facebook hesaplarınızı hiçbir zaman silmek istemeyebilir.
 
Facebook hesabını silmeye çalıştığınızda çıkan uyarıya göre, eğer Oculus hesabına bağlı Facebook hesabınızı kalıcı olarak silerseniz tüm Oculus oyunlarınız, satın alımlarınız ve ilerlemeniz de kalıcı olarak silinecek ve bir daha geri döndürülemeyecek.

Eğer hesabınızı dondurursanız bu sefer de bu içeriklere erişiminiz kesilecek. Hesabı tekrar aktif ettiğinizde erişim açılacak.
 
Facebook; Oculus ve sosyal medya entegrasyonu konusunda kullanıcılarını biraz fazla zorluyor.

Ekim ayı itibarıyla ilk defa Oculus cihazı alacak kullanıcılara Facebook hesabı zorunluluğu getirildi. Mevcut kullanıcıların ise Oculus hesaplarını Facebook'a bağlamaları için 1 Ocak 2023'e kadar zamanları var. Belirtilen tarihten sonra bu işlemi yapmazlarsa cihazı tam fonksiyonunda kullanamayacaklar.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Dk önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 48 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler