Eidos, Guardians of the Galaxy'nin Xbox Game Pass'e Eklenmesinden Memnun

09.04.2022 12:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici Eidos Montreal'in oyunculara Ekim 2021'de sunduğu aksiyon macera hikaye oyunu Guardians of the Galaxy'nin satışları beklentilerin altında kaldı. Bu durumu toparlamak adına ekip, oyunu Xbox Game Pass platformuna dahil etti.
 
Kıdemli hikaye yönetmeni Mary DeMarle, Eurogamer ile yaptığı bir röportajda oyunun Xbox Game Pass'e eklenmesinin ardından oyuncu sayısının bir hayli arttığını söyledi.
 
DeMarle ek olarak şunları söyledi: "Benim için önemli olan şey oyunu oluşturmak ve sunmak. Sunum noktasında özellikle Game Pass, bir hayli yarar sağladı. Bu sayede birçok oyuncu, oyunu deneyimleme fırsatı buldu. Bu kadar oyuncunun bu yapımı deneyimlemesi harika bir şey. Sayının artmaya devam etmesi de sevindirici bir durum." 
 
Kıdemli kreatif direktör Jean-Francois Dugas'da bu durum hakkında şunları belirtti: "Her zaman yaptığımız oyunu milyonlara satmak isteriz. Fakat işler her zaman istenildiği gibi gitmez.
 
Guardians of the Galaxy bizi harika bir yolculuğa çıkarıyor mu? Bize farklı bir deneyim sunuyor mu? Zamanınızı harcamaya değer mi? Dürüst olmak gerekirse ben bu oyunu zamanımızı harcaya değer olarak görüyorum.
 
Pişman ve mutsuz değilim. Elimizden gelen her şeyi yaptık ama durum bu."
 
Marvel's Guardians of the Galaxy şu anda Xbox Series X|S, PlayStation 5, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One ve PC'de mevcut. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Guardians of the Galaxy Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler