Eidos Montreal "Deus Ex Serisi Ölmedi" Diyor

07.05.2018 19:06 Gazali Çetinkaya

 
   Deus Ex serisi yakın bir zamanda olmasa da devam edecek gibi görünüyor.
 
   Deus Ex: Mankind Divided'ın iç açıcı olmayan satışlarından sonra serinin beklemeye alındığı ve uzun bir süre yeni oyun çıkmayacağı haberleri ortaya çıkmıştı.
 
   Electric Playground'a konuşan Eidos Montreal'in başı David Anofossi Deus Ex serisinin ölmediğini söyledi ve "Sadece serinin geleceğini düşünmeli ve doğru ve saygılı bir biçimde yapmalıyız." diye ekledi.
 
   Square Enix CEO'su Yosuke Matsuda da geçtiğimiz yıl GamesIndustry.biz ile yaptığı bir röportajda Deus Ex serisinin ileride devam edeceğine yönelik açıklamalarda bulunmuştu. "Deus Ex markasının devam etmeyeceği hakkında hiçbir şey söylemedik ancak bir sebepten dolayı ortalıkta bu yönde söylentiler çıktı." diyen Yosuke Matsuda sınırsız kaynaklara sahip olmadıkları ve şu anda başka yapımlar üzerinde çalıştıkları için her şeyin bir sırası olduğunu belirtmişti.
 
   Eidos Montreal şu anda Shadow of the Tomb Raider ve Avengers oyunu üzerinde çalışıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Mankind Divided Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 23 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 40 Sn önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler