Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes'un Switch Sürümü Onaylandı

25.05.2022 18:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Rabbit & Bear Studios, strateji rol yapma oyunu Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes'un daha önce duyurulan PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC sürümlerinin yanı sıra 2023'te Switch için de çıkış yapacağını duyurdu.
 
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes yüksek çözünürlüklü 2.5D grafiklerde keşfedebileceğiniz detaylı bir dünya, sıra tabanlı savaşlar, piksel tabanlı karakterler, partinize katmak için 100'den fazla benzersiz karakter, savaş ve arkadaşlık hakkında bir hikaye ve ordularınızı büyütmek için kale inşa sistemi sunacak klasik JRPG'lerden esinlenen bir yapım.

Oyun lonca sistemine de sahip olacak ve oyuncular katıldıkları loncaya göre kale özelliklerini değiştirebilecek. Savaşlar en fazla 6 karakterden oluşan gruplarla yapılacak ve savaşlar ayrıca boss dövüşleri içerecek. 
 
Natsume Atari tarafından geliştirilen ve Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes ile aynı dünyada geçen aksiyon rol yapma oyunu Eiyuden Chronicle: Rising şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için mevcut.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Eiyuden Chronıcle: Hundred Heroes Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler