Eiyuden Chronicle: Rising 10 Mayıs'ta Geliyor

12.04.2022 21:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı 505 Games ve geliştirici Rabbit & Bear Studios ve Natsume Atari, 2.5D aksiyon RPG oyunu Eiyuden Chronicle: Rising'in 10 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden) için çıkış yapacağını duyurdu. Oyun ayrıca Konsol ve PC için Xbox Game Pass'de de mevcut olacak.
 
Eiyuden Chronicle: Rising, Eiyuden Chronicle'ın dünyasında geçen bir kasaba inşa etme aksiyon RYO'sudur. Oyun Eiyuden Chronicle'da da yoldaşın olacak birçok karakterin savaş öncesi hikâyelerini bir araya getiriyor.

Eiyuden Chronicle'ın karakterlerinin bir kısmı heyecan dolu maceralar ve ilgi çekici kasaba inşa etme faktörleri ile orijinal bir hikâye olarak karşımıza çıkıyor.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1658290/Eiyuden_Chronicle_Rising/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Eiyuden Chronicle Rising Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 5 Saat önce Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 5 Saat önce Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 5 Saat önce Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 6 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler