Ejderhanın Yemini’nde Topluluk

Dragon Oath Topluluğuna Katılın!
20.06.2011 12:49 Ersin Kılıç


     ChangYou.com, Dragon Oath: Ejderhanın Yemini’nin kilit özelliklerinden birine ışık tutuyor: Topluluk…

     Lider ücretsiz MMO yayıncısı ChangYou.com oyuncularına inanılmaz topluluk desteği sunabildiği için gurur duyuyor ve şirketin lokomotif oyunu Dragon Oath: Ejderhanın Yemini'nde de bu desteğinden ödün vermiyor.

     Aktif ve canlı bir topluluğu teşvik etme yönündeki sürekli çabalarının bir parçası olarak, Topluluk Koordinatörü Kalseru, topluluk üyelerini bir araya getirmek için haftalık oyun içi ‘Dragon Oath Sinerji’ etkinliklerini düzenleyecek. Yeni arkadaşlıklar kurmak ve yeni beceriler öğrenmek için harikulade bir yer olmasının yanı sıra, Dragon Oath Sinerji eşsiz bir topluluk oyunu deneyiminde yer almak için de olağanüstü bir fırsat.

     Canavarlar Luo Yang kapılarına saldırırsa neler olabileceğini merak ettiniz mi hiç? Peki ya güçlü yöneticiler olaylarından kurtulup Dragon Oath dünyasında saldırıya başlarsa olabilecekleri? Artık fikirleriniz oyun içinde bir gerçeklik haline gelebilir, çünkü Kalseru Dragon Oath topluluğunu eşsiz topluluk etkinlikleri için fikir yürütmeye davet ediyor.

     Sosyal medya size daha uygunsa, Dragon Oath Facebook sayfası ve hatta Twitter’da da önerilerinizi belirtebilirsiniz. Sosyal medya hem Dragon Oath dünyasındaki en son haberler ve etkinliklerden haberdar olmanızı sağlayacak hem de Kalseru özel sosyal medyaya özgü etkinlikler ve yarışmalar konusundaki haberleri de burada yayınlayacak.

     Katılmak ister misiniz?

     Dragon Oath Beta aşaması 24 Haziran’da başlıyor. Şimdiden Beta anahtarları için kaydolun ve ChangYou.com’un son derece rekabetçi savaş sanatları MMO’sunu deneme şansını kazanın; http://enter.dragonoath.com.tr
 
                                                                                                                       Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ejderhanın Yemini Platformlar: PC Geliştirici: ChangYou Dağıtıcısı: ChangYou Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 9 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 4 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 4 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 5 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 6 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler