El Shaddai'ın Demosu Hazırlanıyor

Mekan tasarımları çok ilginç görünüyor
13.04.2011 07:40 Alkan Adakaner


     Takeyasu Sawaki'nin tasarımcısı olduğu El Shaddai: Ascension Of The Metatron'un demosunun hazırlandığı açıklandı. Siliconera'nın haberine göre demo 14 Nisan'da Japonya'da yayınlanacak.
 
     Amerika'da 2011'in 3. çeyreğinde çıkacağı açıklanan oyun oyunun Avrupa çıkışı ile ilgili açıklama henüz yapılmadı. Muhtemelen bu demo El Shaddai'ın Batı sürümlerinden önce de yayınlanacaktır.
 
     Bu arada Tetsuya Sawaki'nin Devil May Cry ve Okami'nin karakter tasarımcısı olduğunu da belirtelim. Bu ünlü isimden beklentiler fazla, ama Ignition Entertainment tasarımcının istediklerinin ne kadarını yapabilecek bekleyip göreceğiz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
El Shaddai: Ascension Of The Metatron Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ignition Tokyo Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 20 Dk önce Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 1 Saat önce Film Yönetmenliğine Adım Atabileceğiniz Blockbuster Inc. 6 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler