Elden Ring Satışları 12 Milyonu Aştı

16.03.2022 12:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici FromSoftware, Elden Ring'in dünya çapındaki toplam satışlarının 12 milyonu aştığını duyurdu. Sadece Japonya'da bir milyondan fazla kopya satıldı.
 
Elden Ring, dünya çapında 25 Şubat'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
FromSoftware Başkanı ve CEO'su Hidetaka Miyazaka, satış rakamları için şunları söyledi: "Bu kadar oyuncunun Elden Ring oynadığını görmek şaşırtıcı. Tüm geliştirme ekibi adına en içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum."

Elden Ring, George R. R. Martin tarafından yazılan mitolojik bir hikayeye dayanıyor. Oyuncular, bu uçsuz bucaksız dünyada maceraya atılırken birçok sırrı keşfediyor ve çeşitli tehditlerle yüzleşiyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elden Ring Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 45 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 50 Dk önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler