Elden Ring Satışları Son Hız Devam Ediyor: 16.6 Milyonu Aştı

18.08.2022 13:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Bandai Namco, 30 Haziran 2022'de sona eren üç aylık mali satış raporunda Elden Ring'in dünya çapındaki satışlarının 16,6 milyon adeti aştığını duyurdu. Açık dünya aksiyon rol yapma oyunu en son Mayıs ortasında 13.4 milyon adet satış rakamına ulaşmıştı.
 
Elden Ring, dünya çapında 25 Şubat'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. 
 
Oyunun açıklaması
 
Elden Ring'in gücünün sırlarını ortaya çıkarın. Derin geçmişleri olan düşmanlarla, ilerlemenize ve korkunç yaratıklara yardım etmek veya onları engellemek için kendi benzersiz motivasyonları olan karakterlerle karşılaşın.  
 
Nefes kesen dünyayı yürüyerek veya at sırtında, tek başınıza veya diğer oyuncularla çevrimiçi olarak dolaşın. FromSoftware oyununda daha önce hiç görülmemiş bir ölçekte çimenli ovalara, bataklıklara,  dağlara, kalelere ve diğer görkemli alanlara yolculuk edin. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elden Ring Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler