Elden Ring, Steam'de En Çok İstek Listesine Eklenen Oyun Oldu

11.01.2022 12:51 Mehmet Tandoğan

 
 
From Software'in yakında çıkış yapacak olan rol yapma aksiyon oyunu Elden Ring, 2022'de Steam'de en çok istek listesine eklenen oyun oldu. George R. R. Martin tarafından yaratılan Elden Ring, 25 Şubat'ta çıkış yapacak.
 
Elden Ring, uzun süredir en çok istek listesine eklenen oyunlar arasında yer alırken geldiğimiz noktada Techland'in Dying Light 2: Stay Human oyununu da bu haftanın başlarında geride bıraktı. Böylece Dying Light 2'nin 12 aylık yenilmezlik serisi sona erdi.
 
Dying Light 2, 2020'nin sonunda Cyperpunk 2077'yi geçerek Steam'de 2021 yılında en çok istek listesine eklenen oyunların başında yer aldı. Elden Ring ise listede ilk kez birinci oldu. Listede yer alan diğer oyunlar arasında, Recreate Games'in çok oyunculu dövüş oyunu Party Animals, Santa Monica Studios'un God of War'u ve FNTASTIC'in kıyamet sonrasında geçen açık dünya MMO oyunu The Day Before yer alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elden Ring Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler