Elden Ring'in Geliştirilmesi Tamamlandı

24.01.2022 17:32 Mehmet Tandoğan

 
 
FromSoftware'den Yasuhiro Kitao, Taipei Game Show 2022 tanıtım videosunda Elden Ring'in gelişiminin tamamlandığını doğruladı. Bu durum, oyunun tamamlandığını ve çıkış tarihinin beklendiği anlamına geliyor.
 
Elden Ring'in gücünün gizemlerini açığa çıkarın. Derin geçmişlere sahip düşmanlar, ilerlemenize yardımcı olmak veya ilerlemenizi engellemek için kendi benzersiz motivasyonlarına sahip karakterler ve korkunç yaratıklarla karşılaşın. 
 
Dünyanın her yerinde bulunan çok çeşitli silahlar, büyülü yetenekler ve becerilerle denemeler yaparak karakterinizi oluşturun ve oyun tarzınızı tanımlayın. Keşif ve savaşa nasıl yaklaşacağınıza karar verirken elinizde pek çok seçenek olacaktır. 
 
Elden Ring, 25 Şubat'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1245620/ELDEN_RING/
 
Taipei Game Show videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elden Ring Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler