Electronic Arts 17 Ağustos'ta Gamescom'da

07.07.2010 20:18 Alkan Adakaner


 
      Almanya'da düzenlenecek olan Gamescom fuarına Electronic Arts da katılıyor. Firmanın 17 Ağustos'ta basın konferansı düzenleyeceği açıklandı.
 
     Şu an için Electronic Arts hangi oyunlarla fuara katılacağını veya neler göstereceği ile ilgili bilgi vermese de FIFA 11, Dead Space 2, Crysis 2 ve Bulletstorm gibi oyunların yeni videolarını görmek için sabırsızlanıyoruz.
 
     Özellikle FIFA 11'in ilk oyuniçi videosunun Gamescom'da gösterilmesi muhtemel, çünkü oyunun çıkış tarihi bile açıklandı. Diğer yandan Dead Space 2 ile ilgili ayrıntılı oynanış videoları da bekliyoruz. Bunun yanı sıra kimbilir belki de EA yepyeni bir oyunun da gösterimini yapabilir.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 25 Dk önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 1 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler