Electronic Arts, Codemasters Satın Alımını Tamamladı

18.02.2021 17:20 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts, Codemasters satın alımını resmi olarak tamamladı.

Electronic Arts bu satın alım için yaklaşık 1.2 milyar dolar ödedi. Codemasters'ın ihraç edilmiş hisse sermayesinin tamamı artık Electronic Arts'ın alt şirketi olan Codex Games Limited'e ait.
 
Codemasters'tan gelecek yeni Formula 1, DIRT, DiRT Rally, GRID, Project CARS ve daha fazlası bundan sona Electronic Arts yayıncılığı altında piyasaya sunulacak.
 
Electronic Arts CEO'su Andrew Wilson, bu anlaşmanın Electronic Arts ve Codemasters'ın yetenekli ekipleri bir araya getirmesiyle yarış oyunlarında yeni bir çağın başlayacağını belirtti.
 
Codemasters CEO'su Frank Sagnier ise bu anlaşma sayesinde serilerini bir üst seviyeye taşıyabileceklerini ve Electronic Arts ile birlikte yarış oyunlarını yeniden tanımlayabileceklerini ifade etti.

İlgili İçerik Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 5 Dk önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler