Electronic Arts "En Kötü Şirket" Tartışmalarına Cevap Verdi

31.08.2016 18:02 Burak Oruç


    Battlefield ve FIFA gibi büyük serilerin yayıncısı olan Electronic Arts, geçtiğimiz dönemlerde bir çok kez "Worst Company in America" yani Amerika'daki en kötü şirket seçilmişti. Hatta bir seferinde Electronic Arts, Bank of America ve petrol devi BP gibi şirketleri gerisinde bırakarak kitleler tarafından altın kaka ödülüne layık görülmüştü.

    Peter Moore, ipotek  olaylarıyla insanları sokağa döken bankalar varken Electronic Arts'ın onlardan bile daha kötü görülmesinin çok kötü bir şey olduğunu söyledi. "Belki burada ince bir ayrıntı vardır." diye ekledi. Bunun kendileri için artık bir geri adım atma ve dönüp aynaya bakma vakti olduğunu söyledi. Peter Moore sözlerine şöyle devam etti: "Kitleler tarafından nasıl algılandığımızı görmeli ve bu kötü algıyı değiştirmek için bir şeyler yapmalıydık."

    Peter Moore: "Kitlelerin algısı doğrudur, peki eğer bizim oyuncu dostu olmayan bir şirket olduğumuz yönünde bir algı varsa bunu değiştirmek için ne yapmalıyız?" Moore; EA'nın içinde, NeoGAF ve Reddit gibi sitelerde kitlelerin EA Games için neler yazdığını izleyecek bir komite kurmaya karar vermiş.

    Peter Moore, "Bazı noktalarda suçluyduk." dedi.
Bu noktaların nereler olduğuna dair bir şey söylemedi.

    Peter Moore: "İşte bu an, durup düşündüğümüz an oldu." dedi, ve ekledi "Olay gelir elde etmek değil, olay EA'nın çıkarını gözetmek de değil."

    EA bir süredir oyuncu dostu olmaya çalıştığını duyuruyor. Bunu da; oyunları geliştirme aşamasından önce oyunculara göstererek, daha fazla beta sunarak oyunculara oyunları deneme imkanı vererek ve kalitesi yetersiz oyunları erteleyip kaliteli oyunlar çıkartarak yapmayı planlıyor.

İlgili İçerik Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı -36 Sn önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 19 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler