Electronic Arts Yeni Oyun Stüdyosu Full Circle'ı Kurdu, Yeni Skate Oyunu Üzerinde Çalışacak

27.01.2021 20:37 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts, yeni oyun geliştirme stüdyosu Full Circle'ı Vancouver Kanada'da kurduğunu duyurdu.

Haziran 2020'de duyurulan yeni Skate oyunu üzerinde çalışacak.
 
Full Circle genel müdürü Daniel McCulloch tarafından belirtilene göre Skate'in ana yaratıcı liderleri Deran Chung ve Cuz Parry de ekipte yer alıyor ve oyunun kilit roldeki tasarımcıları.
 
Daniel McCulloch "Hayranlar Skate'in geri dönmesini istedi ve geliştirme aşamasından oyunun çıkışına ve daha sonrasına kadar hayranların tüm sürece dahil olduklarını hissetmelerini istiyoruz. Full Circle'ın bir parçası gibi hissetmelerini istiyoruz." diye belirtti.
 
"Bizim için en önemli şey eğlenmek ve insanların, arkadaşlarıyla birlikte oynamak isteyecekleri harika oyunlar yapmak. Oyuncuların keşfetmeleri için merak uyandıran dünyalar kurmamıza yardımcı olacak daha fazla geliştirici arıyoruz."
 
Full Circle şu anda işe alım yapıyor ve oynanış yazılım mühendisi, stüdyo teknik yönetmeni, oynanış fizik mühendisi, oynanış mekaniği tasarımcısı ve daha birçok pozisyon açık.

Yeni Skate oyununun çıkış tarihi, çıkış yapacağı platformlar ve daha pek çok detayı henüz açıklanmadı.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 11 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler