Electronic Arts'ın Gelirlerinin Yarısından Fazlası Mikro Ödemelerden Geliyor

01.02.2020 02:20 Özgür Eroğlu

 
 
Oyun dünyasının zaman zaman kötü, zaman zaman da başarılı olarak anılan firmalarından Electronic Arts dün, 2019'un son çeyreğine dair raporlarını paylaştı. Bu raporlardan biri de firmanın mikro ödemelerden ne kadar kazandığıydı.
 
Rapora göre EA, geçtiğimiz yılın son çeyreğinde sadece mikro ödemelerden 993 milyon $ kazanmış. 2019 yılında sadece mikro ödemelerden elde ettiği kazanç ise 2.83 milyar $. 2019'un son çeyreğinde elde edilen toplam gelir ise 1,59 milyar $. Sizlerin de fark edebileceği üzere, EA'nin son çeyrekteki gelirlerinin yarısından fazlası mikro ödemelerden. 
 
Bu mikro ödeme gelirlerinin çoğu FIFA, Madden NFL veya NHL gibi oyunların çevrimiçi modlarında satılan kartlardan geliyor. EA'nin bu durumu bırakması fark edildiği gibi imkansız diyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Endüstrisi Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Geliştirici Dağıtıcısı: Yayıncı Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Ocak 1999
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler