Electronic Arts'tan Battlefield 3 İtirafları

16.06.2013 20:06 Samet Konuksal


    Battlefield: Bad Company 2 ile birlikte büyük bir beğeni toplayan DICE, Battlefield 3'te 64 kişilik bir multiplayer deneyimi sunsa da, bazı Battlefield hayranlarını mutlu edememişti. Bunun nedeni, oyunun yapısından kaynaklanıyordu. Electronic Arts'tan Patrick Soderlund, Battlefield 3 adına bazı itiraflarda bulundu.
 
    Yaptığı açıklamalarda EA'in yetkili isimlerinden Soderlund, "Battlefield 3 her ne kadar maddi açıdan büyük başarı elde etse de, diğer yönlerden Call of Duty'e benzeyen bir oyundu. Özellikle tek kişilik bölümlerle ilgili epey sıkıntı çekilmişti. Fakat Battlefield 4'te kesinliklte bu tip şeyler yaşanmayacak. Battlefield 4'le birlikte oyuncuların hoşuna gidecek bir deneyim sunulacak." sözlerini söyledi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 8 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 18 Dk önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 1 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler