Electroniz Arts, Project Atlas’ı Deneyecek Oyuncu Arıyor

10.09.2019 15:21 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz yıl Electronic Arts yeni bulut depolama projesi olan Project Atlas’ı duyurmuştu. Üzerinde binden fazla kişinin çalıştığı ve dünyanın her yanından bir düzine stüdyonun destek olduğu bu proje ile oyuncular, oyunlarını en düşük gecikme ile oynayabilecekler.
 
EA iki hafta boyunca oyunun test edilmesi için halka açılmasına karar verdi. Bu deneme testinin Mac, akıllı televizyon, tablet, PC ve akıllı telefon gibi birçok platformdan yapılabileceği belirtildi. EA’in teknoloji şefi Ken Moss bunun, servisin performans ve kalitesinin testi için önemli olduğunu ve birçok girdi toplamaya çalıştıklarını söyledi. Türkiye saati ile 10 Eylül Salı günü, sabah 5'te açılan bu testin bir parçası olmak için, EA hesabınızla giriş yapıp “Community Playtesting” butonuna basmanız yeterli olacaktır. Bu bulut sistemi ile oynayabileceğiniz oyunlar ise: FIFA 19, Need for Speed Rivals, Titanfall 2 ve Unravel.
 

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler