Elinizde Silah Yerine Kamera Olan Bir FPS

Evet şimdi olay yerinden son gelişmeler için size bağlanıyoruz...
16.10.2011 02:40 Gökhan Yılmaz

 
     Avusturya tabanlı bir yapımcı olan Defiant Development hiç alışkın olmadığımız bir oyun geliştiriyor. Elinizde kamera ile savaş meydanında koşuşturarak haber çekmeye çalıştığınız bir FPS.
 
     Warco, oyunculara Afrika ve Orta Doğu gibi bölgelerde savaş alanlarına ve operasyonlara katılarak habercilik yapmaya çalıştığınız farklı bir senaryo sunuyor. Oyunun türü FPS olarak geçiyor ama belki aklınıza Shooter bunun neresinde sorusu gelmiş olabilir. Çekim yapmaya çalıştığınız için First Person Shooter açıklaması aslında bu oyun için de geçerli oluyor (Shoot - Çekmek).
 
     Oyunda objektifinize yansıyan savaş sahnelerinde yakınlaştırma yaparak en vurucu anları filme almanız gerekiyor. Bu arada, hayatta kalmaya çalışarak akşam haberlerini süsleyecek sahneleri televizyon kanalına ulaştırmanız da gerekli tabii.
 
      Oldukça ilginç ve kesinlikle farklı bir konsepte sahip olan Warco PC, PS3 ve X360 için geliştiriliyor. Oyunun ekran görüntülerine ve tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warco Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Defiant Development Dağıtıcısı: Defiant Development Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 02 Haziran Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 02 Haziran God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 02 Haziran Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 02 Haziran Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 02 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler