Elite Dangerous: Odyssey PC Alfa Testi 29 Mart'ta Başlayacak

05.03.2021 12:05 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Frontier Developments, Elite Dangerous'ın yeni genişlemesi Odyssey'nin alfa testinin 29 Mart'ta PC'de başlayacağını duyurdu.

Alfa testine genişlemenin Deluxe Alpha Expansion sürümünü ön sipariş veren kullanıcılar katılabilecek. Steam'de 82,00 TL. Standart sürümden 21,00 TL daha yüksek ve alfa erişiminin yanı sıra oyun müziklerini içeriyor.

Odyssey ile birlikte oyuncular ilk defa uzay gemisinden çıkarak gezegenleri birinci şahıs açısından yaya olarak keşfedebilecek. İlkbaharın sonlarında PC için ve sonbaharda konsollar için çıkış yapması planlanıyor.

Yeni oynanış videosunda üç oyunculu co-op görev gösteriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elite: Dangerous Platformlar: PC XBOX ONE PS4 Geliştirici: Frontier Developments Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO Çıkış Tarihi: 16 Aralık 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Dk önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler