Embracer Group, Demiurge Studios, Fractured Byte ve SmartPhone Labs'ı Satın Aldı

18.08.2021 16:32 Umut Tandoğan

 
 
Embracer Group, Demiurge Studios, Fractured Byte ve SmartPhone Labs'ı satın aldığını duyurdu.
 
Satın alımlar, şirketin en son finansal sonuçlarıyla birlikte açıklandı. Her üç firma da Embracer'ın sahip olduğu Sabre Interactive aracılığıyla satın alındı. Satın alımların maliyeti açıklanmadı.
 
ABD merkezli Demiurge Studios, daha önce AAA alanında ortak geliştirme konusunda uzmanlaşan, mobil alanındaki çalışmalarıyla tanınmaktadır. Ayrıca stüdyo, Crazy Taxi Gazillionaire ve Marvel Puzzle Quest gibi ücretsiz oyunları piyasaya sürdü.
 
Geliştirici Fractured Byte, yaklaşık 50 çalışanı ile Estonya merkezlidir. 2018 yılında kurulan stüdyo, Tony Hawk's Pro Skater 1+2 ve Borderlands: The Legendary Collection gibi oyunların Switch portlarının geliştirilmesine yardımcı oldu.
 
Son olarak SmartPhone Labs, Rus yazılım test ve oyun geliştirme firmasıdır. Mobil için Mudrunner ve Switch için World War Z gibi oyunları geliştirmesiyle tanınıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Embracer Group Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Embracer Group Dağıtıcısı: Embracer Group Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 8 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler