Embracer Group Firmaları 118 Oyun Üzerinde Çalışıyor, Bunlardan 69'u Henüz Duyurulmamış

20.05.2020 15:51 Gazali Çetinkaya

 
İsveçli holding şirketi Embracer Group'un bünyesinde bulunan firmaların üzerinde çalıştığı toplam oyun sayısı bir hayli yüksek.
 
Rapora göre bünyesinde Amplifier Game Invest, Coffee Stain Holding, Koch Media, Saber Interactive ve THQ Nordic firmalarını barındıran -ki bu firmalara bağlı da çok sayıda stüdyo var- Embracer Group'un üzerinde çalışılan 118 tane oyunu var ve bu oyunların 69 tanesi henüz duyurulmamış.
 
Embracer Group tarafından belirtilene göre "Dünya genelinde 3000'den fazla geliştirici ile oyun endüstrisinde en heyecan verici yaklaşan oyun listesine sahip olduğumuza inanıyoruz. Bu durumun faiz ve vergi öncesi kar ve nakit akışı ile gelirlerde önemli ölçüde büyüme sağlayacağını düşünüyoruz. Saber Interactive'i satın almamızla birlikte 69'u henüz duyurulmamış oyun dahil olmak üzere toplamda 118'den fazla oyun geliştirilmekte." 
 
Duyurulan oyunlardan 40 tanesi şöyle:
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler