Emre "Riv9" Kayır, Futbolist'ten Ayrıldı

27.06.2019 11:55 Hamit Can Sayılgan

 
     Ülkemizin başarılı FIFA elektronik spor oyuncularından Emre "Riv9" Kayır, Futbolist takımından ayrıldığını duyurdu. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Riv9, Futbolist ekibine teşekkür ederken, yeni takımını da yakın zamanda duyuracağını belirtti. Başarılı oyuncu, Futbolist takımına bu yıl dahil olmuş ve önemli FIFA turnuvalarında bizleri temsil etmişti. 
 
Emre "Riv9" Kayır'ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama;
 
     "Geçtiğimiz sezonu beraber geçirdiğim Futbolist ekibi ile bugünden itibaren birlikteliğimizin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Sportif anlamda hedeflerimi hep en yüksekte tuttum ve her zaman daha iyisini yapmak için çalışıyorum. Bu anlamda sezon boyunca beni yalnız bırakmayan Futbolist ekibine teşekkür ederim ve yeni sezonda kendilerine başarılar diliyorum. Yeni takımım ile ilgili duyuruyu yakında yapacağım. Sevgiler."

     "Takım arkadaşım isopowerr’a da teşekkür etmek isterim. Space Soldiers’ın ani şekilde kapanmasıyla birlikte sezon başı hiç antrenman yapmamama rağmen sağolsun hep bana destek oldu. Yeri geldi rakip olduk yeri geldi sırt sırta verdik. Kariyerinde başarılar dilerim."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 19 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 15 Dk önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 24 Dk önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler