En Gerçekçi Hayran Yapımı Pip-Boy 3000 Bu Olabilir!

01.07.2015 19:47 Ömür Gencer


      Daha önce pek çok oyuncu Fallout serisinin en önemli simgelerinden Pip-Boy'u gerçek dünyaya aktarmıştı. Bir oyuncu da 3 boyutlu yazıcı ve Raspberry Pi bilgisayar kullanarak büyük ölçüde çalışan bir Pip-Boy 3000 yaptı.
 
       Jesse Roe adlı Fallout hayranının yapmış olduğu bu Pip-Boy, 3 boyutlu yazıcıyla oluşturulmuş bir dış kaba sahip. Pip-Boy'un içinde ise eğimli bir ekran ve açık kaynak kodlu Pip-Boy uygulamasının yer aldığı bir Raspberry Pi bulunuyor.
  
       Roe, bu şaheseri ortaya koymak için 70 saatten fazla araştırma yaptığı belirtiyor. Roe'nin bu Pip-Boy 3000'i arkadaşına noel hediyesi için yapmış. Bahsettiğimiz Pip-Boy'un nasıl çalıştığını aşağıdaki videoda görebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler