En Sonunda! Max Payne 3'ten İlk Video Yayınlandı!

Max Payne kelleşmemiş aksine traş olmuş. Bir tartışmanın daha sonu geldi.
14.09.2011 19:31 Levent Polater

 
   GTA IV. Red Dead Redemption. ve L.A. Noire... Bunlar Rockstar'ın son dönemlerde dünya oyun piyasasına kazandırdığı 3 kült yapım. Bu müthiş yapımlardan sonra sırada artık Max Payne 3 var. Evet, oyun artık çıkış tarihine, yani 2012 Mart ayına hiç olmadığı kadar yakın.
 
    Max Payne 3 için sonunda ilk video da an itibariyle yayınlanmış durumda. Açık dünya oyunu olmaması dolayısıyla Rockstar kriterlerinin biraz dışında kalan Max Payne 3, bunun aksine shooter oyunlarının atalarından biri. Hâlâ kullanılan çoğu oynanış mekanizmasını oyun dünyasına kazandırmış olan  Max Payne 3'ün bu videosu ara ve oyun içi sahneler kullanılarak oluşturulmuş.
 
   Brezilya - Sao Paolo'daki yeni başladığı işinde aksiliklerle karşılaşan Max, yine silahına davranıyor. Bullet Time'ın döndüğünü gördüğümüz oyunda gangsterlere ve mafya örgütlerine karşı tek başımıza göğüs gereceğiz. Max stili! Ayrıca videoda Max Payne 3'ün nasıl kel bir görünüm kazandığı da açıklığa kavuşmuş oldu.

    Rockstar Vancouver stüdyosu tarafından yapılan oyuna New England, Toronto ve London stüdyolarından yardımlar geldiğini de belirtelim. Yani Rockstar, Max Payne 3'ü malî yılının sonuna (2012 Mart) yetiştirmek için seferberlik ilan etmiş durumda.
 
    Bu müthiş videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz: 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 107 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler