En İyi Senaryo Ödülüne Aday Oyunlar Açıklandı

12.01.2014 16:28 Samet Konuksal


    The Writers Guild of America yani Amerika'daki yazarlar topluluğu, her sene senaryo açısından değerlendirilmelerin yapıldığı Writers Guild Awards'ı düzenliyor. Sadece oyun değil, film ve dizi başta olmak üzere diğer şeylerin de yarıştığı WGA 14'ün oyun bölümündeki adaylar belli oldu.
 
    1940'lı yılların sonundan beri düzenlenmesinden dolayı rütbe açısından büyük öneme sahip WGA ödülü için bu sene Assassin's Creed IV: Black Flag, Batman: Arkham Origins, God of War: Ascension, The Last of Us ve Lost Planet 3 yarışacak. Oyunlar, senaryo açısından değerlendirilecek.
 
    Daha önce etkinlikte 2011 senesinde Assassin's Creed: Brotherhood, 2012 senesinde Uncharted 3, geçen sene de Assassin's Creed III: Liberation ödül almıştı. Bu senenin galibi, 1 Şubat'ta belli olacak.
 

İlgili İçerik Yorumlar 54 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 17 Dk önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler